0799 842 822

Phone

Avantajele închirierii

Decizia de a cumpăra sau a închiria un dispozitiv de ridicat cu vid depinde de mai mulţi factori. Închirierea este o alternativă practică şi poate oferi o serie de avantaje. Vă prezentăm mai jos principalele avantaje ale închirierii care ar putea să fie valabile şi în cazul dvs.

Zero investiţii
Dacă optaţi pentru închiriere, nu trebuie să faceţi o investiţie sau să obţineţi finanţare. În plus, nu aveţi de suportat costuri de mentenanţă, reparaţii sau revizii anuale.

Întotdeauna utilajul potrivit pentru proiectul dumneavoastră
În cazul închirierii, dispozitivul de ridicat cu vid este asamblat pentru proiectul dvs. Prin recomandările experţilor noştri, vă asigurăm că puteţi întotdeauna să începeţi lucrul cu un dispozitiv de ridicat cu configuraţia optimă. În acest scop, avem la dispoziţie o gamă largă de ventuze şi accesorii pe stoc.

Zero costuri de depozitare sau service
Dacă închiriaţi un dispozitiv de ridicat cu vid, nu trebuie să suportaţi costuri de depozitare sau service ori pentru revizia anuală obligatorie.

Dispozitivele se livrează întotdeauna după o inspecţie de siguranţă
Având în vedere că, după fiecare perioadă de închiriere, dispozitivul de ridicat cu vid este verificat de un expert, aveţi garanţia că lucraţi cu un utilaj în stare bună de funcţionare, care a fost supus şi unei inspecţii de siguranţă. Utilajul este livrat cu documentele necesare, aşadar puteţi începe lucrul imediat.

Dacă apare o defecţiune, vă înlocuim utilajul
În cazul în care, în cursul utilizării, apare o avarie sau o defecţiune neaşteptată, asigurăm repararea rapidă a utilajului sau vă înlocuim utilajul.

Serviciu de transport la şi de la şantier
Pentru livrarea dispozitivului de ridicat cu vid, puteţi folosi serviciul de transport al firmei VIAVAC. Astfel, dispozitivul poate fi livrat pe şantier la ora solicitată de dvs. La cerere, putem livra utilajul cu o zi mai repede, astfel încât să puteţi începe lucrul la prima oră. După finalizarea lucrării, ridicarea utilajului se face de către noi.

Uşor de utilizat
Dispozitivul de ridicat cu vid este uşor de utilizat şi este însoţit de un manual de utilizare cu instrucţiuni detaliate. Este suficient să citiţi manualul înainte de a începe lucrul.

Stocuri mari de dispozitive de ridicat cu vid
VIAVAC deţine întotdeauna stocuri mari de dispozitive de ridicat cu vid disponibile. În plus, avem pe stoc o gamă foarte variată de ventuze şi diverse accesorii. Aceasta înseamnă că veţi avea întotdeauna la dispoziţie un dispozitiv de ridicat cu vid prevăzut cu ventuzele potrivite pentru lucrarea dumneavoastră.