0799 842 822

Phone

Închiriere

Închirierea este folosită frecvent pentru a profita de avantajele utilajelor VIAVAC. Deţinem un parc de utilaje de închiriat, ceea ce înseamnă că dispozitivul solicitat este practic disponibil oricând. Serviciul nostru de transport vă poate livra utilajul la destinaţia dorită.

Fiecare dispozitiv de închiriat este verificat, încărcat şi testat înainte de expediere. Vă garantăm astfel că puteţi începe lucrul imediat şi fără probleme.

Doriţi să contactaţi direct departamentul închirieri? Sunaţi la +4 0799 842 822. Departamentul nostru de închirieri este disponibil între orele 8-17. Puteţi să ridicaţi sau să predaţi utilaje şi mai devreme (între orele 6-8). Trebuie doar să sunaţi la departamentul închirieri pentru a vă programa.

Dacă doriţi să solicitaţi o închiriere, puteţi cere o ofertă pe pagina produsului respectiv. La completarea formularului, vă rugăm să precizaţi că este vorba de o cerere de închiriere. Aveţi întrebări? Completaţi formularul de pe pagina de contact. Vă vom contacta în cel mai scurt timp.

Doriţi să convertiţi contractul de închiriere într-un contract de cumpărare? Şi acest lucru este posibil la VIAVAC. Întrebaţi-ne despre posibilităţi.