0799 842 822

Phone

Proiecte

Instalarea panourilor de acoperi┼č curbate

Neptunus este specialistul ├«n proiectarea, construc┼úia ┼či ├«nchirierea de corturi pentru evenimente ┼či cl─âdiri demontabile. De la 10 m┬▓ la 20.000 m┬▓ sau chiar mai mult, de la categoria standard la cea de lux. Pentru montarea rapid─â ┼či sigur─â a panourilor lungi, Neptunus a c─âutat un dispozitiv de ridicat cu vid special.

Mai mult despre acest proiect

Firma avea nevoie de un dispozitiv de ridicat cu vid care s─â permit─â montarea ├«ntr-o singur─â opera┼úie a panourilor de acoperi┼č tip sandwich de p├ón─â la 24 metri. Dispozitivul de ridicat cu vid trebuia s─â poat─â fi ajustat rapid ┼či u┼čor la lungimea panourilor sandwich. O alt─â cerin┼ú─â a fost ca panourile s─â poat─â fi montate at├ót drept, c├ót ┼či ├«ntr-o form─â curbat─â ├«n sus.

Pentru a răspunde cerinţelor de proiectare, VIAVAC, în colaborare cu directorul executiv al Neptunus, Hans Eijlers, a dezvoltat un dispozitiv de ridicat cu vid cu o traversă telescopică pentru ajustarea distanţei ventuzei la diferite lungimi de panou.

Pentru instalarea panoului într-o curbă, s-a conceput la capăt o suspensie reglabilă în înălţime. Aceasta permite curbarea panoului în funcţie de lungime.

Pentru o utilizare u┼čoar─â, dispozitivul este prev─âzut cu un sistem de vid dublu, care nu necesit─â utilizarea de accesorii de siguran┼ú─â suplimentare, iar mecanismul de direc┼úie este prev─âzut cu o telecomand─â f─âr─â fir.Pentru transportarea dispozitivului de ridicat cu vid, un cadru special este prev─âzut cu un suport suplimentar pentru traversa lung─â, cu ajutorul c─âruia utilajul poate fi transportat u┼čor de la un proiect la altul.

Mai puţin despre acest proiect

Arrow

În cazul acestui proiect se aplică CladBoy CB5.

Instalarea panourilor de acoperi┼č tip sandwich de 22 m lungime

Dispozitivul de ridicat cu vid VIAVAC este utilizat pentru instalarea panourilor de acoperi┼č tip sandwich din vat─â mineral─â bazaltic─â de 22 m lungime. Panourile (care pot avea o grosime de 150 mm) c├ónt─âresc 450 kg. Pentru acest proiect, se utilizeaz─â dispozitivul CladBoy CB5 cu tehnologie de vid dublu.

Mai mult despre acest proiect

Sigur ┼či eficient
Din cauza greutăţii proprii considerabile combinate cu lungimea panourilor, se folosesc ventuze intermediare suplimentare pentru o bună distribuţie a greutăţii. Pentru echipa de montaj, utilizarea dispozitivului de ridicat cu vid VIAVAC a reprezentat o metodă eficientă de instalare a panourilor lungi.

Mai puţin despre acest proiect

Arrow

În cazul acestui proiect se aplică CladBoy CB5.

Installation of roof and wall panels for a cold store

For the installation of sandwich roof and wall panels of the cold store building, different VIAVAC vacuum lifters were used. CladBoy CB4 was used for the roofing, and CladBoy compact for the wall panels. The installation work was done by KIM Nederland of Apeldoorn.

The cold store is composed of a 40 m high steel structure with sandwich panels for the roof. The fa├žade has a thickness of 20 cm and panels up to a length of 19 m.

Mai mult despre acest proiect

Strict safety requirements on the construction site

For this project, very strict requirements were set concerning safety on the construction site and the working conditions for the employees. The use of VIAVAC vacuum lifters, among other things, made it possible to install the very long and heavy sandwich panels in a safe and efficient way.

The cold store has more than 21,000 pallet places and a fully automated logistics throughput system at an operating temperature of -17 degrees.

Mai puţin despre acest proiect

Instalarea de panouri la un depozit frigorific

Pentru montarea panourilor de acoperi┼č ┼či de perete la depozitul frigorific au fost utilizate diferite dispozitive de ridicat cu vid VIAVAC. CladBoy CB4 a fost utilizat pentru panourile de acoperi┼č, iar CladBoy compact pentru panourile de perete. Lucr─ârile de montaj au fost executate de KIM Nederland din Apeldoorn.

Depozitul frigorific este alc─âtuit dintr-o structur─â de o┼úel de 40 m ├«n─âl┼úime ┼či acoperi┼č din panouri tip sandwich. Fa┼úada are o grosime de 20 cm ┼či panouri de p├ón─â la 19 m lungime.

Mai mult despre acest proiect

Cerin┼úe stricte de siguran┼ú─â pe ┼čantier
Pentru acest proiect s-au stabilit reguli stricte privind siguran┼úa pe ┼čantier ┼či condi┼úiile de munc─â pentru angaja┼úi. Utilizarea dispozitivelor de ridicat cu vid VIAVAC a contribuit la montarea eficient─â ┼či ├«n siguran┼ú─â a panourilor tip sandwich de mare lungime ┼či greutate.

Depozitul frigorific are peste 21.000 de locuri pentru pale┼úi ┼či un sistem logistic de transfer complet automatizat la o temperatur─â de func┼úionare de -17 grade.

Mai puţin despre acest proiect

Arrow

În cazul acestui proiect se aplică CladBoy CB4.

Noul depozit central Henkel

CladBoy compact GB2-375 a fost utilizat cu succes pentru instalarea pere┼úilor noului depozit central al firmei Henkel. Depozitul central este cel mai mare centru de depozitare complet automatizat din lume, cu o suprafa┼ú─â util─â de 16.000 m┬▓ cu 10 etaje ┼či o capacitate de 90.000 locuri pentru pale┼úi.

Mai mult despre acest proiect

Efort minim necesar
Fa┼úadele, alc─âtuite din panouri tip sandwich cu izola┼úie din vat─â mineral─â bazaltic─â, au fost furnizate ┼či asamblate de firma Brucha. Acest dispozitiv compact de ridicat cu vid este prev─âzut cu un sistem de vid dublu care nu necesit─â protec┼úie suplimentar─â anti-c─âdere. Datorit─â acestui lucru, panourile sandwich foarte grele (circa 300 kg ┼či o lungime de circa 12 m) au putut fi instalate rapid ┼či eficient, cu un minim de personal.

Mai puţin despre acest proiect

Glass installation in office building ÔÇśThe EdgeÔÇÖ

The most sustainable office building in the world is found on the Zuidas in Amsterdam. With more than 13,000 m² of glass on the facade, the building is a real eye-catcher for travellers on the A10 motorway. For the installation of the facade,  the firm Rollecate was searching for a multifunctional vacuum lifting tool for installing the glass elements of different shapes and dimensions on an incline. The solution they selected was the VIAVAC GBX.

Mai mult despre acest proiect

Radio remote control
The radio remote control saved a great deal of time as well as the use of extra aerial platforms. Upon conclusion of the project, the head contractor Henk Hakman expressed his satisfaction: ÔÇśThe VIAVAC GBX was the right solution for this project and fully met our expectations.ÔÇÖ

Mai puţin despre acest proiect

Instalare panouri de sticl─â la cl─âdirea de birouri ÔÇťThe EdgeÔÇŁ

Cea mai sustenabil─â cl─âdire de birouri din lume se afl─â ├«n Amsterdamse Zuidas. Cu peste 13.000 m┬▓ de sticl─â pe fa┼úad─â, cl─âdirea este o veritabil─â atrac┼úie pentru cei care c─âl─âtoresc pe autostrada A10. Pentru asamblarea pere┼úilor, firma Rollecate a c─âutat un dispozitiv de ridicat cu vid multifunc┼úional pentru instalarea unor elemente de sticl─â de diferite forme ┼či dimensiuni pe pant─â ├«nclinat─â. Solu┼úia pe care a ales-o a fost dispozitivul VIAVAC GBX.

Mai mult despre acest proiect

Radiocomand─â
Radiocomanda economise┼čte foarte mult timp ┼či evit─â utilizarea nacelelor cu bra┼ú foarte ├«nalt . La finalizarea proiectului, antreprenorul Henk Hakman ┼či-a exprimat satisfac┼úia: ÔÇťDispozitivul VIAVAC GBX a fost solu┼úia potrivit─â pentru acest proiect ┼či ne-a ├«ndeplinit ├«ntru totul a┼čtept─ârile.ÔÇŁ

Mai puţin despre acest proiect

Arrow

În cazul acestui proiect se aplică VIAVAC GBX2.