0799 842 822

Phone

Nieuws

Cum func╚Ťioneaz─â dispozitivele de ridicat cu vid?

Ventuzele – utilajele de ridicare cu vid sunt sisteme de ridicare a elementelor de construc╚Ťie. Sunt posibile diverse aplica╚Ťii. Exist─â sisteme de ridicare cu vid pentru panouri, sticl─â, piatr─â, lemn ╚Öi multe alte utiliz─âri specifice.
Citiţi mai mult

Vidul face posibil─â ridicarea elementelor grele. ├Än industria noastr─â numim echipamentul ridicat ÔÇ×sarcinaÔÇŁ. Sistemele de ridicare cu vid sunt ajutorul indispensabil al echipei de construc╚Ťii. Sarcina literal─â ╚Öi figurativ─â cade de pe umeri. Dar nu v─â face╚Ťi griji, cu ventuzele noastre, sarcina nu cade niciodat─â! Datorit─â circuitului nostru cu dublu vid, sarcina este asigurat─â dublu. Dac─â unul dintre circuite e╚Öueaz─â, exist─â un al doilea circuit pentru a transporta ├«ntreaga sarcin─â.

Cum ridic─â o sarcin─â un sistem de ridicare cu vid?

Un termen care este folosit de multe ori atunci c├ónd vorbim despre vid este ÔÇ×aspira╚ŤieÔÇŁ. O ventuz─â se ata╚Öeaz─â de un obiect. De fapt, acest lucru nu este pe deplin adev─ârat. Lucrul cu vidul are totul de-a face cu presiunea intern─â ╚Öi extern─â. De fapt, o ventuz─â ar trebui numit─â ÔÇ×cup─â de presiuneÔÇŁ.

Cum func╚Ťioneaz─â presiunea intern─â ╚Öi extern─â?

Peste tot pe p─âm├ónt exist─â molecule care zboar─â ├«n jur. C├ónd ave╚Ťi un pahar gol ╚Öi se r─âstoarn─â cu capul ├«n jos, aceste molecule se r─âsucesc ├«n jurul paharului. ├Än interiorul sticlei, aceste molecule se lovesc de peretele sticlei. ├Än exteriorul sticlei, c├ót mai multe molecule lovesc peretele sticlei cu aceea╚Öi vitez─â. ├Än aceast─â situa╚Ťie, presiunea interioar─â ╚Öi exterioar─â este egal─â.
Când moleculele sunt aspirate în interiorul paharului, raportul se schimbă. Presiunea exterioară tocmai a devenit mai mare decât presiunea din interior spre exterior. Paharul pare aspirat, dar de fapt este presat în jos.

Moleculen tijdens toepassing vacu├╝m hefsysteem

Cum func╚Ťioneaz─â acest lucru cu sistemele de ridicare cu vid?

Sistemele de ridicare cu vid func╚Ťioneaz─â la fel ca ├«n exemplul de mai sus. Sistemul de ridicare este setat ├«mpotriva unei sarcini. Apoi se creeaz─â o situa╚Ťie ├«n care presiunea exterioar─â este mai mare dec├ót presiunea din ÔÇ×ventuz─âÔÇŁ. Moleculele sunt aspirate de sistemul de ridicare cu vid ╚Öi sarcina este presat─â ├«n jos. Circuitul din interiorul ascensorului de vid este etan╚Ö la aer, astfel ├«nc├ót presiunea exterioar─â s─â r─âm├ón─â mai mare. Din acest moment, sarcina poate fi ridicat─â.

Pentru mai multe ├«ntreb─âri despre sistemele de ridicare cu vid, v─â rug─âm s─â ne contacta╚Ťi. ├Än calitate de speciali╚Öti ├«n ridicarea elementelor cu ajutorul vidului, v─â vom ajuta cu pl─âcere s─â v─â ridica╚Ťi sarcina. De asemenea, suntem deschi╚Öi pentru cereri speciale.

Mai puţin
Înapoi la început

VIAVAC GBX: instrument de ridicare versatil pentru elemente de sticlă de până la 800 kg

VIAVAC GBX se caracterizeaz─â prin versatilitatea ╚Öi u╚Öurin╚Ťa de utilizare. Acest instrument de ridicare cu vid, cu o capacitate maxim─â de ridicare de 800 kg, poate fi configurat ├«n 6 moduri diferite ╚Öi, prin urmare, este potrivit pentru amplasarea unei mari variet─â╚Ťi de dimensiuni ╚Öi forme de sticl─â. ├Än plus, este posibil s─â fixa╚Ťi dispozitivul ├«n unghiul preferat, astfel ├«nc├ót elementele de sticl─â ├«nclinate s─â poat─â fi plasate cu u╚Öurin╚Ť─â ╚Öi ├«n siguran╚Ť─â.
Citiţi mai mult

Pe parcursul dezvolt─ârii, sa acordat mult─â aten╚Ťie u╚Öurin╚Ťei utilizatorului ╚Öi siguran╚Ťei muncii. ├Än plus fa╚Ť─â de construc╚Ťia sa robust─â ╚Öi solid─â, dispozitivul este echipat cu circuitele de vid dublu impuse de lege. VIAVAC GBX vine standard ├«ntr-o cutie solid─â de transport ╚Öi, prin urmare, este u╚Öor de transportat. VIAVAC GBX este disponibil op╚Ťional cu o telecomand─â f─âr─â fir.

Mai puţin
Înapoi la început

Hus─â de protec╚Ťie la ├«ndem├ón─â CladBoy

Expunerea prelungit─â la ploaie, z─âpad─â ╚Öi lumina soarelui ├«╚Öi are efect. VIAVAC are acum un capac de protec╚Ťie la ├«ndem├ón─â care protejeaz─â eficient CladBoy, ├«mpreun─â cu componentele sale de expansiune, de elemente.
Citiţi mai mult

Elementul de fixare la îndemână cu velcro face posibilă fixarea și îndepărtarea acestuia în cel mai scurt timp.

Un must have dac─â dori╚Ťi s─â v─â p─âstra╚Ťi instrumentele ├«n stare bun─â

Mai puţin
Înapoi la început

Meld u aan voor onze nieuwsbrief