0799 842 822

Phone

Proiecte Perete

Instalarea de panouri la un depozit frigorific

Pentru montarea panourilor de acoperi┼č ┼či de perete la depozitul frigorific au fost utilizate diferite dispozitive de ridicat cu vid VIAVAC. CladBoy CB4 a fost utilizat pentru panourile de acoperi┼č, iar CladBoy compact pentru panourile de perete. Lucr─ârile de montaj au fost executate de KIM Nederland din Apeldoorn.

Depozitul frigorific este alc─âtuit dintr-o structur─â de o┼úel de 40 m ├«n─âl┼úime ┼či acoperi┼č din panouri tip sandwich. Fa┼úada are o grosime de 20 cm ┼či panouri de p├ón─â la 19 m lungime.

Mai mult despre acest proiect

Cerin┼úe stricte de siguran┼ú─â pe ┼čantier
Pentru acest proiect s-au stabilit reguli stricte privind siguran┼úa pe ┼čantier ┼či condi┼úiile de munc─â pentru angaja┼úi. Utilizarea dispozitivelor de ridicat cu vid VIAVAC a contribuit la montarea eficient─â ┼či ├«n siguran┼ú─â a panourilor tip sandwich de mare lungime ┼či greutate.

Depozitul frigorific are peste 21.000 de locuri pentru pale┼úi ┼či un sistem logistic de transfer complet automatizat la o temperatur─â de func┼úionare de -17 grade.

Mai puţin despre acest proiect

Arrow

În cazul acestui proiect se aplică CladBoy CB4.

Noul depozit central Henkel

CladBoy compact GB2-375 a fost utilizat cu succes pentru instalarea pere┼úilor noului depozit central al firmei Henkel. Depozitul central este cel mai mare centru de depozitare complet automatizat din lume, cu o suprafa┼ú─â util─â de 16.000 m┬▓ cu 10 etaje ┼či o capacitate de 90.000 locuri pentru pale┼úi.

Mai mult despre acest proiect

Efort minim necesar
Fa┼úadele, alc─âtuite din panouri tip sandwich cu izola┼úie din vat─â mineral─â bazaltic─â, au fost furnizate ┼či asamblate de firma Brucha. Acest dispozitiv compact de ridicat cu vid este prev─âzut cu un sistem de vid dublu care nu necesit─â protec┼úie suplimentar─â anti-c─âdere. Datorit─â acestui lucru, panourile sandwich foarte grele (circa 300 kg ┼či o lungime de circa 12 m) au putut fi instalate rapid ┼či eficient, cu un minim de personal.

Mai puţin despre acest proiect