0799 842 822

Phone

Proiecte Speciale

Instalarea panourilor de acoperi┼č curbate

Neptunus este specialistul ├«n proiectarea, construc┼úia ┼či ├«nchirierea de corturi pentru evenimente ┼či cl─âdiri demontabile. De la 10 m┬▓ la 20.000 m┬▓ sau chiar mai mult, de la categoria standard la cea de lux. Pentru montarea rapid─â ┼či sigur─â a panourilor lungi, Neptunus a c─âutat un dispozitiv de ridicat cu vid special.

Mai mult despre acest proiect

Firma avea nevoie de un dispozitiv de ridicat cu vid care s─â permit─â montarea ├«ntr-o singur─â opera┼úie a panourilor de acoperi┼č tip sandwich de p├ón─â la 24 metri. Dispozitivul de ridicat cu vid trebuia s─â poat─â fi ajustat rapid ┼či u┼čor la lungimea panourilor sandwich. O alt─â cerin┼ú─â a fost ca panourile s─â poat─â fi montate at├ót drept, c├ót ┼či ├«ntr-o form─â curbat─â ├«n sus.

Pentru a răspunde cerinţelor de proiectare, VIAVAC, în colaborare cu directorul executiv al Neptunus, Hans Eijlers, a dezvoltat un dispozitiv de ridicat cu vid cu o traversă telescopică pentru ajustarea distanţei ventuzei la diferite lungimi de panou.

Pentru instalarea panoului într-o curbă, s-a conceput la capăt o suspensie reglabilă în înălţime. Aceasta permite curbarea panoului în funcţie de lungime.

Pentru o utilizare u┼čoar─â, dispozitivul este prev─âzut cu un sistem de vid dublu, care nu necesit─â utilizarea de accesorii de siguran┼ú─â suplimentare, iar mecanismul de direc┼úie este prev─âzut cu o telecomand─â f─âr─â fir.Pentru transportarea dispozitivului de ridicat cu vid, un cadru special este prev─âzut cu un suport suplimentar pentru traversa lung─â, cu ajutorul c─âruia utilajul poate fi transportat u┼čor de la un proiect la altul.

Mai puţin despre acest proiect

Arrow

În cazul acestui proiect se aplică CladBoy CB5.