0799 842 822

Phone

Service

Rămânem la dispoziţia dvs. şi după ce aţi cumpărat un dispozitiv de ridicat cu vid. Putem oferi următoarele servicii.

Inspecţia anuală de siguranţă
Avem plăcerea să efectuăm pentru dvs. inspecţia anuală obligatorie. Înainte de data prevăzută, vă vom contacta pentru o programare. În timpul inspecţiei putem testa ventuzele cu dispozitivul nostru de încercare la tensiune şi în direcţie verticală. Acest lucru este esenţial deoarece la ridicarea verticală sarcina este prinsă prin intermediul frecării. Ca urmare a uzurii cauciucului, frecarea necesară poate fi redusă considerabil. Cu ajutorul acestui test, verificăm dacă frecarea este suficientă pentru ridicarea în siguranţă. Veţi primi, desigur, un raport de inspecţie cu care puteţi demonstra că lucrarea se desfăşoară în siguranţă şi că dispozitivul este în conformitate cu toate standardele (de siguranţă) prevăzute.

Mentenanţă şi reparaţii
Putem oferi servicii de mentenanţă şi reparaţii nu numai în atelierul nostru, ci şi la sediul dvs. De asemenea, putem asigura service şi pentru alte mărci. Avem întotdeauna pe stoc piese de schimb originale.

Livrarea rapidă a pieselor (de schimb)
Toate piesele de schimb pentru dispozitivele de ridicat cu vid VIAVAC pot fi livrate din stoc. Dacă piesa este comandată înainte de amiază, în mod normal se expediază în aceeaşi zi. În cazuri urgente, avem la dispoziţie un serviciu expres.

Ajutor în caz de defecţiune
În cazul apariţiei unei defecţiuni neaşteptate în timpul lucrului, vom face tot posibilul să vă ajutăm în cel mai scurt timp. Acest lucru se poate face adesea telefonic, însă la nevoie inginerii noştri de service vor sări în maşină şi vor rezolva problema la faţa locului. Dacă este nevoie, vă aducem un utilaj închiriat pentru a vă putea continua lucrul fără întrerupere.