0799 842 822

Phone

VIAVAC GBXL

Toate tipurile de montaje cu sticlă, la îndemâna dumneavoastră

VIAVAC GBXL este un dispozitiv de ridicare a sticlei, care poate fi utilizat pentru o gamă foarte largă de lucrări cu sticlă. Dispozitivul de ridicare a sticlei poate fi configurat în până la 5 configurații diferite pentru a ridica și poziționa sticla în siguranță. Acest lucru face posibilă manipularea sticlei de aproape orice dimensiune sau grosime. Doriți să montați sticlă curbată? Prin înlocuirea ventuzelor de pe dispozitivul de ridicare a sticlei cu ventuze concepute special pentru sticlă curbată, puteți face acest lucru cu ușurință.

Dispozitiv de ridicare a sticlei cu o capacitate de ridicare de până la 1.000 kg

O altă caracteristică deosebită și specifică modelului VIAVAC GBXL este faptul că acest elevator de sticlă are o capacitate de ridicare de până la 1.000 kg. Cea mai redusă configurație are o capacitate de ridicare de 250 kg și poate fi extinsă cu ventuze suplimentare pentru a atinge o capacitate de ridicare de până la 1.000 kg. VIAVAC GBXL poate fi asamblat rapid și ușor, fără unelte suplimentare. Cele mai mici dimensiuni de ridicare ale dispozitivului sunt de 1.100 × 400 mm (250 kg), iar cele mai mari de 3.350 × 1.300 mm (1.000 kg).

Cadre cu stâlpi despărțitori sau uși glisante

De asemenea, dispozitivul de ridicare a sticlei poate fi ușor adaptat pentru instalarea cadrelor cu stâlpi despărțitori sau a ușilor glisante. Acest lucru permite acoperirea unei deschideri de aproximativ 110 mm. Nu sunt necesare componente suplimentare pentru această operațiune.

Cu VIAVAC GBXL, aveți un dispozitiv de ridicare a sticlei care poate fi utilizat pentru o gamă largă de aplicații. VIAVAC GBXL este disponibil atât pentru închiriere, cât și pentru vânzare.

CARACTERISTICI

 • Înclinare până la 90 de grade și sistem de blocare la fiecare 18 grade
 • Rotație la 360 de grade și posibilitate de blocare în patru poziții diferite

Braț de ridicare lung sau scurt

VIAVAC GBXL este dotat standard cu un braț de ridicare lung, care menține sticla suspendată în poziție verticală. Brațul de ridicare scurt este disponibil opțional pentru instalarea sticlei în spații restrânse. Dispozitivul de ridicare a sticlei este prevăzut cu o telecomandă radio, opțiune pentru preluarea și descărcarea de la distanță a sticlei în spații înguste.

Mecanism de înclinare motorizat pentru instalații de sticlă precise și controlate

Pentru a amplasa sticla în mod controlat, am dezvoltat un braț de ridicare cu mecanism de înclinare motorizat, prevăzut cu telecomandă radio. Nu mai este nevoie ca sticla să fie înclinată manual, ci doar prin simpla apăsare a unui buton. Ca urmare, sticla este poziționată cu precizie milimetrică. Întrebați mai multe despre capacitățile dispozitivului.

Transport și depozitare

VIAVAC GBXL este dotat cu un cadru pentru transport care permite depozitarea și transportul dispozitivului de ridicare a sticlei fără deteriorarea acestuia. Unitatea centrală a dispozitivului de ridicare a sticlei, precum și toate piesele de schimb, pot fi plasate pe cadru. Cadrul pentru transport are goluri special amplasate pentru a putea fi ridicat cu ușurință de către un stivuitor. Dimensiunile cadrului pentru transport sunt de 1.200 × 1.000 mm.

Instalați sticlă curbată sau căutați un alt tip de dispozitiv de ridicare a sticlei?

Dispozitivul VIAVAC GBXL se adaptează cu ușurință, ceea ce vă permite dvs. să instalați sticlă curbată cu un set diferit de ventuze. Mai puteți consulta și celelalte dispozitive de ridicare a sticlei. Avem soluții de ridicare potrivite pentru fiecare tip de lucrare.


 • Soluția universală pentru instalarea majorității dimensiunilor de sticlă.

  VIAVAC GBXL

  Ochi de suspensie reglabil

  Mecanism de înclinare motorizat

  Manometru vacuum

  Indicator roșu-verde

  Racorduri rapide

  Tuburi de racordare de vid

  Placă de sucțiune

  Mecanism de rotație și înclinare

  Alarmă acustică

  Tijă de blocare

  Max.
  1.000
  kg
 • Configurație GBXL pentru instalarea sticlei de până la 250 kg.

 • Configurație GBXL pentru instalarea sticlei de până la 500 kg.

 • Configurație GBXL pentru instalarea sticlei de până la 500 kg.

 • Configurație GBXL pentru instalarea sticlei de până la 750 kg.

 • Configurație GBXL pentru instalarea sticlei de până la 1.000 kg.

 • Ușor de transportat în propriul cadru pentru transport.

Cereţi o ofertă:

Circuit de vid:
Capacitate max:
Ventuze:
Greutate proprie:

GBXL-1000

Pentru sticlă plană
Circuit gauge Circuit gauge
1.000 kg
Min. 3.350 x 1.300 mm
165 kg

GBXL-700/R800

Pentru sticlă curbată
Circuit gauge Circuit gauge
700 kg
Min. 960 x 2.200 mm
150 kg

Tipuri

 • M
  1.000 kg

  V
  Min. 3.350 x 1.300 mm

  G
  165 kg

  C
  Pentru sticlă plană
 • M
  700 kg

  V
  Min. 960 x 2.200 mm

  G
  150 kg

  C
  Pentru sticlă curbată