0799 842 822

Phone

Profilul companiei

VIAVAC este un producător de dispozitive de ridicat cu vid. Suntem binecunoscuţi pentru produsele noastre CladBoy şi RotaBoy. Cu ajutorul dispozitivelor noastre, panourile tip sandwich de acoperiş şi de perete pot fi instalate eficient şi în siguranţă. De asemenea, avem o gamă de dispozitive de ridicat pentru instalarea elementelor de sticlă. Deoarece dezvoltăm şi producem intern toate dispozitivele noastre de ridicat, reuşim să ne adaptăm rapid la ultimele evoluţii şi cereri de pe piaţă.

Pasiunea noastră
Dezvoltarea de utilaje de ridicat care permit instalarea eficientă şi în siguranţă a elementelor de acoperiş şi de faţadă. Astfel, oferim o soluţie la problema standardelor tot mai stricte privind condiţiile de muncă într-o perioadă în care elementele de construcţii devin tot mai voluminoase şi mai grele din cauza creşterii cerinţelor în materie de izolare şi a popularităţii construcţiilor modulare.

Siguranţa este prioritatea noastră principală
Toate utilajele noastre de ridicat cu vid care pot fi utilizate pe şantierele de construcţii sunt, prin urmare, prevăzute cu dispozitive anti-cădere în conformitate cu standardul european EN 13155. Acest lucru se realizează cu ajutorul centurilor sau, tot mai frecvent, cu ajutorul a două circuite de vid independente. Înainte de a fi oferit spre utilizate, fiecare dispozitiv este testat şi supus unei probe de încărcare. La livrare primiţi şi un manual detaliat cu instrucţiuni de utilizare şi mentenanţă.

Livrare şi servicii rapide
Datorită nivelului ridicat al stocurilor noastre şi unui sistem logistic eficient, puteţi conta pe o livrare rapidă. În cazul în care, în mod neaşteptat, apare o problemă în timpul utilizării utilajelor, facem tot posibilul să vă ajutăm într-un timp cât mai scurt. Asistenţa poate fi frecvent acordată telefonic, dar atunci când este cazul, tehnicienii noştri sar imediat în maşină şi rezolvă problema la faţa locului.

Colaborare excelentă
Elementele de construcţii prezintă greutăţi, dimensiuni, poziţii de instalare şi structuri de suprafaţă extrem de variate. Provocarea noastră este să găsim soluţia optimă pentru fiecare situaţie şi să dezvoltăm dispozitive fiabile, multifuncţionale şi uşor de utilizat. Acest lucru presupune muncă în echipă, aşadar ne străduim să avem o colaborare excelentă cu utilizatorii şi producătorii.

Reţea internaţională
Utilajele noastre de ridicat cu vid sunt utilizate pe tot globul. Lucrăm cu o reţea internaţională în plină expansiune de dealeri de încredere. Cu sprijinul nostru şi cunoştinţele şi experienţa lor asupra pieţei locale, suntem în măsură să oferim clientului cea mai bună şi mai eficientă soluţie.