0799 842 822

Phone

Proiecte Fațadă

Instalarea de panouri la un depozit frigorific

Pentru montarea panourilor de acoperiş şi de perete la depozitul frigorific au fost utilizate diferite dispozitive de ridicat cu vid VIAVAC. CladBoy CB4 a fost utilizat pentru panourile de acoperiş, iar CladBoy compact pentru panourile de perete. Lucrările de montaj au fost executate de KIM Nederland din Apeldoorn.

Depozitul frigorific este alcătuit dintr-o structură de oţel de 40 m înălţime şi acoperiş din panouri tip sandwich. Faţada are o grosime de 20 cm şi panouri de până la 19 m lungime.

Mai mult despre acest proiect

Cerinţe stricte de siguranţă pe şantier
Pentru acest proiect s-au stabilit reguli stricte privind siguranţa pe şantier şi condiţiile de muncă pentru angajaţi. Utilizarea dispozitivelor de ridicat cu vid VIAVAC a contribuit la montarea eficientă şi în siguranţă a panourilor tip sandwich de mare lungime şi greutate.

Depozitul frigorific are peste 21.000 de locuri pentru paleţi şi un sistem logistic de transfer complet automatizat la o temperatură de funcţionare de -17 grade.

Mai puţin despre acest proiect

Arrow

În cazul acestui proiect se aplică CladBoy CB4.

Noul depozit central Henkel

CladBoy compact GB2-375 a fost utilizat cu succes pentru instalarea pereţilor noului depozit central al firmei Henkel. Depozitul central este cel mai mare centru de depozitare complet automatizat din lume, cu o suprafaţă utilă de 16.000 m² cu 10 etaje şi o capacitate de 90.000 locuri pentru paleţi.

Mai mult despre acest proiect

Efort minim necesar
Faţadele, alcătuite din panouri tip sandwich cu izolaţie din vată minerală bazaltică, au fost furnizate şi asamblate de firma Brucha. Acest dispozitiv compact de ridicat cu vid este prevăzut cu un sistem de vid dublu care nu necesită protecţie suplimentară anti-cădere. Datorită acestui lucru, panourile sandwich foarte grele (circa 300 kg şi o lungime de circa 12 m) au putut fi instalate rapid şi eficient, cu un minim de personal.

Mai puţin despre acest proiect

Instalare panouri de sticlă la clădirea de birouri “The Edge”

Cea mai sustenabilă clădire de birouri din lume se află în Amsterdamse Zuidas. Cu peste 13.000 m² de sticlă pe faţadă, clădirea este o veritabilă atracţie pentru cei care călătoresc pe autostrada A10. Pentru asamblarea pereţilor, firma Rollecate a căutat un dispozitiv de ridicat cu vid multifuncţional pentru instalarea unor elemente de sticlă de diferite forme şi dimensiuni pe pantă înclinată. Soluţia pe care a ales-o a fost dispozitivul VIAVAC GBX.

Mai mult despre acest proiect

Radiocomandă
Radiocomanda economiseşte foarte mult timp şi evită utilizarea nacelelor cu braţ foarte înalt . La finalizarea proiectului, antreprenorul Henk Hakman şi-a exprimat satisfacţia: “Dispozitivul VIAVAC GBX a fost soluţia potrivită pentru acest proiect şi ne-a îndeplinit întru totul aşteptările.”

Mai puţin despre acest proiect

Arrow

În cazul acestui proiect se aplică VIAVAC GBX2.