VIAVAC compact Curved

VIAVAC compact Curbat este potrivit pentru montarea panourilor plate și curbe din sticlă de până la 300 kg. Dispozitivul este reglabil pentru diferite raze (max. 800 mm). Sticla poate fi ridicată atât pe părțile convexe, cât și pe cele concave. Dispozitivul are brațe reglabile care asigură că ventuzele se fixează bine pe geam. După care poate fi ridicat în întregime la locație și apoi plasat.

Acest echipament de ridicat cu vid pentru sticlă este un dispozitiv unic datorită funcției sale de înclinare și rotire. Bateria reîncărcabilă vă asigură că puteți lucra o zi întreagă. Puteți încărca bateria peste noapte. Dispozitivul este robust și solid și este echipat cu suporturi de protecție robuste.

O alarmă sonoră vă avertizează atunci când nivelul vidului este prea scăzut sau când bateria este descarcata. Ventuzele au un profil schimbabil care poate fi înlocuit rapid și economic în caz de deteriorare sau uzură. Dispozitivul este atât de compact încât poate fi transportat cu ușurință în spațiul de încărcare al mașinii tale.

VIAVAC compact Curbat este disponibil și cu telecomandă.