0799 842 822

Phone

Proiecte Acoperiș

Instalarea panourilor de acoperiş curbate

Neptunus este specialistul în proiectarea, construcţia şi închirierea de corturi pentru evenimente şi clădiri demontabile. De la 10 m² la 20.000 m² sau chiar mai mult, de la categoria standard la cea de lux. Pentru montarea rapidă şi sigură a panourilor lungi, Neptunus a căutat un dispozitiv de ridicat cu vid special.

Mai mult despre acest proiect

Firma avea nevoie de un dispozitiv de ridicat cu vid care să permită montarea într-o singură operaţie a panourilor de acoperiş tip sandwich de până la 24 metri. Dispozitivul de ridicat cu vid trebuia să poată fi ajustat rapid şi uşor la lungimea panourilor sandwich. O altă cerinţă a fost ca panourile să poată fi montate atât drept, cât şi într-o formă curbată în sus.

Pentru a răspunde cerinţelor de proiectare, VIAVAC, în colaborare cu directorul executiv al Neptunus, Hans Eijlers, a dezvoltat un dispozitiv de ridicat cu vid cu o traversă telescopică pentru ajustarea distanţei ventuzei la diferite lungimi de panou.

Pentru instalarea panoului într-o curbă, s-a conceput la capăt o suspensie reglabilă în înălţime. Aceasta permite curbarea panoului în funcţie de lungime.

Pentru o utilizare uşoară, dispozitivul este prevăzut cu un sistem de vid dublu, care nu necesită utilizarea de accesorii de siguranţă suplimentare, iar mecanismul de direcţie este prevăzut cu o telecomandă fără fir.Pentru transportarea dispozitivului de ridicat cu vid, un cadru special este prevăzut cu un suport suplimentar pentru traversa lungă, cu ajutorul căruia utilajul poate fi transportat uşor de la un proiect la altul.

Mai puţin despre acest proiect

Arrow

În cazul acestui proiect se aplică CladBoy CB5.

Instalarea panourilor de acoperiş tip sandwich de 22 m lungime

Dispozitivul de ridicat cu vid VIAVAC este utilizat pentru instalarea panourilor de acoperiş tip sandwich din vată minerală bazaltică de 22 m lungime. Panourile (care pot avea o grosime de 150 mm) cântăresc 450 kg. Pentru acest proiect, se utilizează dispozitivul CladBoy CB5 cu tehnologie de vid dublu.

Mai mult despre acest proiect

Sigur şi eficient
Din cauza greutăţii proprii considerabile combinate cu lungimea panourilor, se folosesc ventuze intermediare suplimentare pentru o bună distribuţie a greutăţii. Pentru echipa de montaj, utilizarea dispozitivului de ridicat cu vid VIAVAC a reprezentat o metodă eficientă de instalare a panourilor lungi.

Mai puţin despre acest proiect

Arrow

În cazul acestui proiect se aplică CladBoy CB5.

Instalarea de panouri la un depozit frigorific

Pentru montarea panourilor de acoperiş şi de perete la depozitul frigorific au fost utilizate diferite dispozitive de ridicat cu vid VIAVAC. CladBoy CB4 a fost utilizat pentru panourile de acoperiş, iar CladBoy compact pentru panourile de perete. Lucrările de montaj au fost executate de KIM Nederland din Apeldoorn.

Depozitul frigorific este alcătuit dintr-o structură de oţel de 40 m înălţime şi acoperiş din panouri tip sandwich. Faţada are o grosime de 20 cm şi panouri de până la 19 m lungime.

Mai mult despre acest proiect

Cerinţe stricte de siguranţă pe şantier
Pentru acest proiect s-au stabilit reguli stricte privind siguranţa pe şantier şi condiţiile de muncă pentru angajaţi. Utilizarea dispozitivelor de ridicat cu vid VIAVAC a contribuit la montarea eficientă şi în siguranţă a panourilor tip sandwich de mare lungime şi greutate.

Depozitul frigorific are peste 21.000 de locuri pentru paleţi şi un sistem logistic de transfer complet automatizat la o temperatură de funcţionare de -17 grade.

Mai puţin despre acest proiect

Arrow

În cazul acestui proiect se aplică CladBoy CB4.