0799 842 822

Phone

De fapt, nu mai există provocări pentru noi atunci când vine vorba de ridicarea cu vid. VIAVAC are soluții pentru orice.”

Stijn Haegens, inginer Haegens Kraanverhuur en Transport

 

Afacere de familie cu o gamă largă de produse

Stijn Haegens, proprietarul companiei Haegens Kraanverhuur en Transport: „Tatăl și mama au început această companie în 1982, iar eu și soția am preluat afacerea acum 16 ani. Inovăm în mod constant. Cele mai vechi mașini ale noastre au aproximativ 8 ani și încă mai avem 11 mașini pe care urmeaza să le înlocuim. Piața cere din ce în ce mai multe mașini electrice, deci asta ne privește pe viitor.

Calitatea oamenilor și a echipamentelor este foarte importantă pentru noi. De asemenea, acordăm o mare valoare serviciului, o afacere este o afacere cu noi. Punctul nostru forte constă în domeniul său larg de aplicare: o gamă largă de servicii pentru multe industrii diferite. Realizăm atât transport orizontal, cât și vertical, pentru construcții, construcții de drumuri, fabrici, construcții de antene, peisagisti, persoane fizice și așa mai departe ..

 

VIAVAC este numărul 1 în industrie

VIAVAC este numărul 1 în industria noastră în domeniul sculelor de ridicat cu vid. Folosim noi două alte mărci, însă VIAVAC se remarcă pentru noi. Au o gamă largă de produse, produsele sunt de înaltă calitate și serviciul este întotdeauna bun. Angajații gândesc împreună cu noi, au suficiente cunoștințe interne și datorită liniilor scurte de comunicare primim un răspuns rapid.

Concentrarea lor asupra viitorului ne convine, de asemenea, bine, alte mărci sunt practic blocate în ceea ce privește dezvoltarea. De exemplu: VIAVAC are ventuze personalizate pentru toate profilele de acoperiș și perete. Pentru finisarea tavanelor și a pereților interiori au și CladMaster. Acest tip de inovație ne permite să ne servim clienții și mai bine. Recomandăm cu siguranță VIAVAC altor companii de închiriere și transport de macarale.

„Au o soluție pentru orice”

De 15 ani lucrăm cu produsele VIAVAC. Mai întâi am inchiriat o ventuza, dar în curând am început să cumpărăm produsele. Acum avem două CladBoys, un compact CladBoy și un VIAVAC GBX2-800. Pentru profilele deviate închiriem ventuze speciale. De fapt, nu mai există provocări pentru noi atunci când vine vorba de ridicarea cu vid: VIAVAC are o soluție pentru orice.