0799 842 822

Phone

Îmi place programul lung de desfășurare: pot să iau ceva dimineața devreme la pentru lucru

– Pieter Swijnenburg, proprietar Swijnenburg Transport

 

Inovare în domeniul transportului regional

Pieter Swijnenburg, proprietarul Swijnenburg Transport: „Clienții noștri sunt buni la un anumit produs, dar nu au o soluție de transport. Puteți face construcții frumoase, dar dacă nu pot fi transportate, nu vă sunt de niciun folos. Când vine vorba de transport, suntem la fel de pionieri ca și clienții noștri în dezvoltarea produsului lor. Oferim soluții personalizate. Nu numai transportul, ci și stocăm proiecte, de exemplu, și le livrăm la cerere. pe șantier, asistăm și la instalare, astfel încât mecanicii să poată finaliza lucrările fără probleme. Punctul de pornire este mașina cu macara de încărcare, dar în jurul nostru oferim servicii de prindere. Suntem atenți cu clienții noștri: dintre care cu unii avem peste 30 de ani de colaborare, spre satisfacție deplină.

 

Design compact și robust

Acum 10 ani am facut cunostinta cu produsele VIAVAC. La acea vreme, ei erau pionieri în domeniul circuitelor cu vid dublu. Le-am cumpărat imediat. Mai ales designul compact și robust ne-a atras. La noi, dispozitivul este întotdeauna pe mașină și este utilizat pentru multe locuri de muncă, robustețea este o caracteristică importantă. Datorită robusteții, greutatea este mai mare, dar acest lucru este mai puțin important pentru noi.

Sunt foarte mulțumit de serviciu. Pentru o perioadă a mers puțin mai puțin, din cauza lipsei de inspectori, dar acest lucru a fost rezolvat acum odată cu sosirea de noi inspectori. Punctul forte al VIAVAC constă în liniile scurte, sunt întotdeauna informat cu atenție când ceva este gata. Serviciul este constant, independent de agitație. Uneori vezi asta diferit.

Zilele trecute mi-am adus GBX-ul pentru întreținere, dar de fapt aveam nevoie de el a doua zi. Apoi am închiriat una. Propriul meu GBX părea să fie gata neașteptat de repede, dar nu am avut timp să-l ridic.

Au un stoc mare de mașini de cumpărat și de închiriat și îmi plac și orele tarzii de deschidere: pot să merg acolo dimineața devreme să iau ceva la serviciu.

Întotdeauna închiriez echipamentele de la VIAVAC, datorită calității superioare si a usurintei de a lucra cu ele.

Acum dețin 10 ventuze, așa că le pot folosi oricând. Doar ventuzele de panou nu se folosesc foarte des, le angajez, dacă este necesar, cu configurația corectă. Pentru unele aplicații folosim alte ventuze, dar când le închiriez eu însumi, ele sunt întotdeauna ventuzele VIAVAC, datorită calității.