0799 842 822

Phone

Nu am văzut niciodată ceva care sa mearga prost. De aceea recomand în mod regulat VIAVAC altora.

Arie van Lagen, KAM-coordonator 

 

Siguranta prima data

Arie van Lagen, coordonator calitate: „Ne distingem prin inovație. Poziția mea de coordonator al calității, sănătății și securității la locul de muncă și material (calitate) este un exemplu în acest sens: punem siguranța pe primul loc, mai ales dacă lucrați la înălțimi și cu mașini. Țin degetul pe puls și, printre altele, mă asigur că mașinile sunt inspectate la timp.

VIAVAC se tine de promisiuni

Calitatea este importantă pentru noi. De aceea am ajuns la VIAVAC. Nu sunt cele mai ieftine, dar fac și livrează ceea ce spun. Prețul este în bună proporție cu calitatea. De fapt, vrem întotdeauna să avem mașini care să facă treaba, pentru că imaginați-vă doar costurile pe care le veți suporta dacă o mașină eșuează sau nu se află la șantier la timp.

Deoarece VIAVAC este ușor accesibil pentru diverse întrebări și poate livra rapid din propriul stoc, am trecut complet la echipamentele de ridicare VIAVAC. Serviciul joacă un rol important în acest sens. Ei gândesc împreună cu noi și efectuează verificări suplimentare de siguranță în prealabil. La începutul unei misiuni de închiriere, ei întreabă întotdeauna cât de lungi sunt panourile și care este profilarea, pentru a livra mașina potrivită.

Nu am văzut niciodată ceva care sa mearga prost. De aceea recomand în mod regulat VIAVAC altora

Hardeman & van Harten project foto

Toate macaralele noastre sunt echipate cu echipamente de ridicat VIAVAC

Macaralele noastre sunt echipate cu echipamente de ridicare VIAVAC și inchiriem configurații speciale cand e nevoie. Pentru lucrări mari de renovare cu macarale inchiriate, inchiriem o ventuză suplimentară care poate fi utilizată de toate macaralele și echipele de asamblare. . Circuitul cu vid dublu funcționează foarte convenabil. Singura îmbunătățire la care mă pot gândi este greutatea: un dispozitiv și mai ușor ar fi util pentru unele locuri de muncă.